Mexican corn salad

Mexican corn salad

4.8 23 évaluations
Prép. 10min
Total 25min
6 portions

Ingrédients

  • water
    1000 g
  • sea salt plus an extra 2 pinches
    1 tsp
  • black rice well rinsed and drained
    150 g
  • corn cobs kernels removed (approx. 500 g)
    4 - 5
  • jalapeño chilli trimmed
    1
  • fresh coriander leaves only, plus extra to serve
    4 sprigs
  • spring onions/green onions trimmed and cut into pieces
    3
  • mayonnaise (see Tip)
    50 g
  • sour cream
    50 g
  • lime zest and juice
    1
  • ground black pepper
    2 pinches
  • feta cheese crumbled
    60 g
  • fresh long red chilli trimmed, sliced to serve (optional)
    1

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 521.3 mg
Protides 6.8 g
Calories 1156.6 kJ / 276.4 kcal
Lipides 12.6 g
Fibre 4 g
Graisses saturées 3.8 g
Glucides 38 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...