Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)

Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)

3.5 12 évaluations
Prép. 10min
Total 1h 35min
4 portions

Ingrédients

  • red quinoa rinsed and drained
    70 g
  • water to soak
  • Thai red curry paste (see Tips)
    50 g
  • makrut lime leaves stalk removed and torn into pieces
    4
  • fresh coriander stems (1 cm of the stem) and roots, leaves reserved
    4 sprigs
  • coconut milk plus an extra 1 tbsp
    60 g
  • boneless snapper fillets cut into portions (approx. 2 cm thickness - see Tips)
    600 g
  • sweet potato peeled and cut into slices (1 cm thick)
    500 g
  • lime juiced
    1
  • Chinese broccoli trimmed and cut into pieces (3 cm)
    300 g
  • long red chilli thinly sliced, to garnish
    1

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 770 mg
Protides 36.5 g
Calories 1470 kJ / 352.5 kcal
Lipides 7 g
Fibre 9.5 g
Graisses saturées 2.3 g
Glucides 32.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...