Versions compatibles
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 70 g red quinoa, rinsed and drained
- water, to soak
- 50 g Thai red curry paste (see Tips)
- 4 makrut lime leaves, stalk removed and torn into pieces
- 4 sprigs fresh coriander, stems (1 cm of the stem) and roots, leaves reserved
- 60 g coconut milk, plus an extra 1 tbsp
- 600 g boneless snapper fillets, cut into portions (approx. 2 cm thickness - see Tips)
- 500 g sweet potato, peeled and cut into slices (1 cm thick)
- 1 lime, juiced
- 300 g Chinese broccoli, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 1 long red chilli, thinly sliced, to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1470 kJ / 352.5 kcal
- Protides
- 36.5 g
- Glucides
- 32.5 g
- Lipides
- 7 g
- Graisses saturées
- 2.3 g
- Fibre
- 9.5 g
- Sodium
- 770 mg
Recettes alternatives
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1h 30min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40 min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35min