Appareils et accessoires
High protein natural yoghurt (Diabetes, TM6)
Prép. 10min
Total 34h 20min
1130 g
Ingrédients
-
natural yoghurt high protein (see Tips)55 g
-
full cream milk (see Tips)1000 g
-
full cream milk powder (see Tips)50 g
-
water250 g
-
lemon juice (see Tips)30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1130 g
Sodium
525 mg
Protides
8 g
Calories
1440 kJ /
344 kcal
Lipides
48 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
32 g
Glucides
85 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Boiled pasta
20min
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Pas d’évaluation
Chicken and Prawn Siew Mai
45min
Tomato and mushroom spaghetti
30min
Browned beef mince
20min
Indonesian Vegetable Spring Roll
40min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11h
Pizza Bianca
40min
"Viennetta" Vanilla ice cream
8h 50min
Toasted muesli
1h 40min
Natural yoghurt (Varoma method)
13h
Chewy chocolate brownies
35min