Appareils et accessoires
High protein natural yoghurt (Diabetes, TM6)
Prép. 10min
Total 34h 20min
1130 g
Ingrédients
-
natural yoghurt high protein (see Tips)55 g
-
full cream milk (see Tips)1000 g
-
full cream milk powder (see Tips)50 g
-
water250 g
-
lemon juice (see Tips)30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1130 g
Sodium
525 mg
Protides
8 g
Calories
1440 kJ /
344 kcal
Lipides
48 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
32 g
Glucides
85 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Spiralized Carrot Pickles
Pas d’évaluation
Broccoli stem slaw (Thermomix® Cutter, using modes)
Pas d’évaluation
Thirty second whole orange cake
1h 15min
Umami Paste
5min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11h
Creamy vanilla yoghurt
13h
Vanilla nut milk
12h 20min
Burnt orange marmalade
14h 20min
Nut butter & berry chia jam overnight oats
24h 10min
CADA (4 ingredient muesli)
10min
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13h 5min
Natural yoghurt (Varoma method)
13h