![Vegetable pizza (Thermomix® Cutter TM6) Vegetable pizza (Thermomix® Cutter TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1ec01a97-84c2-46c1-9d9a-dc352245ccf0/Derivates/e593238d-c176-4aff-9625-42bfc28c6c0f.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Pizza dough
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 220 g water, room temperature
- 1 tsp white sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 400 g baker's flour
- 1 tsp sea salt
Topping
- extra virgin olive oil, to grease
- 200 g mozzarella cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g yellow capsicum, cut in 1-2 wedges, seeds and membranes removed
- 100 g red capsicum, cut in 1-2 wedges, seeds and membranes removed
- 80 g white button mushrooms (approx. 5-6 mushrooms), whole, stem removed
- 120 g red onion (1 small onion), peeled, cut into halves vertically
- 100 g zucchini (approx. ½ zucchini), unpeeled, washed and trimmed
- 200 g canned chopped tomatoes
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2639.5 kJ / 630.9 kcal
- Protides
- 26.1 g
- Glucides
- 84.4 g
- Lipides
- 20.9 g
- Graisses saturées
- 8 g
- Fibre
- 5.3 g
- Sodium
- 797.4 mg
Recettes alternatives
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1u. 10min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Tex-Mex Bowl
50 мин.
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, TM6)
1u. 45min
Slow Cooked Beets (Metric)
40min
Freeform bread with filling
1 Std. 35 Min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter TM6)
10min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55 Min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 Min