Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Pizza dough
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 220 g water, room temperature
- 1 tsp white sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 400 g baker's flour
- 1 tsp sea salt
Topping
- extra virgin olive oil, to grease
- 200 g mozzarella cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g yellow capsicum, cut in 1-2 wedges, seeds and membranes removed
- 100 g red capsicum, cut in 1-2 wedges, seeds and membranes removed
- 80 g white button mushrooms (approx. 5-6 mushrooms), whole, stem removed
- 120 g red onion (1 small onion), peeled, cut into halves vertically
- 100 g zucchini (approx. ½ zucchini), unpeeled, washed and trimmed
- 200 g canned chopped tomatoes
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2639.5 kJ / 630.9 kcal
- Protides
- 26.1 g
- Glucides
- 84.4 g
- Lipides
- 20.9 g
- Graisses saturées
- 8 g
- Fibre
- 5.3 g
- Sodium
- 797.4 mg
Recettes alternatives
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55min
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Natural yoghurt (Varoma method)
13 Std.
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Wok-style curried vegetables
35min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 10 Min
Creamy vegetable rice
25min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Festive camembert wreath
1h 50 min.