Couvre-lame éplucheur Thermomix® est nécessaire

Pour préparer cette recette, vous avez besoin du couvre-lame éplucheur du Thermomix®. En savoir plus

Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée
TM6

Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée

(Pas d’évaluation)

Ingrédients

  • 2 lamb rump steaks (approx. 250 g each, see tip)
  • 1 tsp fine sea salt, plus 2 pinches and extra to taste
  • ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
  • 600 g aubergines (approx. 2 large), quartered or cut in pieces that fit through feeder
  • 800 g floury potatoes, (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut into pieces that fit through feeder
  • 2 Tbsp extra virgin olive oil
  • ½ tsp cumin seeds
  • 75 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
  • 2 tsp dried herbes de Provence, homemade (see tip)
  • 1600 g water
  • 1 tsp vinegar (see tip)
  • ⅛ tsp xanthan gum (see tip)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
3249.3 kJ / 776.6 kcal
Protides
26.2 g
Glucides
44.5 g
Lipides
55.8 g
Graisses saturées
25.5 g
Fibre
9.2 g
Sodium
759 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives