Rainbow Fruit Tart
TM6 TM5

Rainbow Fruit Tart

3.8 (30 évaluations )

Ingrédients

Pastry

  • 3 oz sugar
  • 4 oz unsalted butter, cubed (1 in.)
  • 1 large egg
  • 8 oz all-purpose flour
  • 1 pinch salt
  • 1 tsp vanilla sugar

Filling

  • 1 lemon
  • 4 oz sugar
  • 7 oz whole milk
  • 2 large eggs
  • 1 egg yolk, from a large egg
  • 1 oz corn starch
  • 3 ½ oz heavy whipping cream
  • 3 ½ oz raspberries
  • 2 oz strawberries, sliced
  • 2 oz fresh peaches
    ou 2 oz canned peaches, sliced
  • 2 oz fresh pineapple, diced
  • 2 oz kiwis, sliced
  • 1 ½ oz fresh blueberries

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1231.5 kJ / 294.3 kcal
Protides
5.6 g
Glucides
38.4 g
Lipides
13.7 g
Graisses saturées
7.7 g
Fibre
1.8 g
Sodium
50.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives