Appareils et accessoires
Sambal Matah (Balinese Sambal)
Prép. 10min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
-
shallots peeled200 g
-
bird's eye chillies (cili padi)20 g
-
fresh lemongrass white part only, cut in pieces3 stalks
-
shrimp paste (belacan)1 tsp
-
coconut oil50 g
-
kaffir lime leaves cut in thin slices10
-
limes juice only3
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
595 mg
Protides
2 g
Calories
707 kJ /
169 kcal
Lipides
13 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
6 g
Glucides
15 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM6)
15 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Stir Fried Sweet Potato Leaves with Garlic
Keine Bewertungen
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1 Std. 10 Min
Sup Buntut
3 Std.
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 Min
Vegetable Fritters
20 Min
Douhua (soybean curd)
10 Std. 25 Min
Harlequin custard (TM6)
15 Min
Coconut Jelly
3 Std. 15 Min
One Pot Chicken Rice
50 Min
Mee Goreng Mamak
20 Min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25 Min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30 Min