Appareils et accessoires
Grilled Fish with Mango Sambal
Prép. 5min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
Nile tilapia (approx. 500 g each), cleaned, descaled and gutted (see tips)2
-
salt2 ½ tsp
-
lime juice only1
-
mangoes unripe, peeled, stone removed, cut in halves250 g
-
shallot30 g
-
garlic clove15 g
-
red curly chillies cut in halves60 g
-
bird's eye chilli (cili padi)20 g
-
tomato cut in quarters1
-
shrimp paste1 tsp
-
chicken stock powder½ tsp
-
sugar1 tbsp
-
cooking oil plus extra to brush20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1673 mg
Protides
82 g
Calories
2851 kJ /
682 kcal
Lipides
12 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
64 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM6)
15 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
10 min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
Indonesian white spice paste
35 min
Tom Yam Mee Hoon
30 min
Kacangma (Motherwort Chicken)
35 min
Chilli Stuffed Fish
1 godz.
Ayam kapitan (chicken curry)
45 min
Black sesame mochi ice cream
23 godz.
Mee Goreng Mamak
20 min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 min
Curry Mee
30 min