Sambal Petai Fried Mee

5.0 3 évaluations
Prép. 5min
Total 20min
4 portions

Ingrédients

  • shallots
    80 g
  • garlic cloves
    3
  • bird's eye chilli (chilli padi) (optionnel)
    1 - 3
  • cooking oil
    50 g
  • dried chilli paste (cili boh)
    60 g
  • water
    150 g
  • yellow noodles room temperature
    400 g
  • oyster sauce
    1 tbsp
  • chicken stock powder homemade or store-bought
    1 tsp
  • salt adjust to taste
    1 tsp
  • raw medium sized prawns deveined and deshelled
    150 g
  • stink beans (petai) peeled, cleaned, cut in halves
    35 g
  • sweet soy sauce
    30 g
  • egg lightly beaten
    1
  • coriander leaves chopped
    15 g
    15 g spring onions, chopped

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1945.2 mg
Protides 26.6 g
Calories 2644.3 kJ / 632 kcal
Lipides 20.6 g
Fibre 5.1 g
Graisses saturées 4.2 g
Glucides 85.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...