Kung Po Chicken (Dried Chilli Chicken)
TM6 TM5

Kung Po Chicken (Dried Chilli Chicken)

3.8 (53 évaluations )

Ingrédients

  • 600 g chicken thigh fillets, with skin, cut in pieces (4 cm)
  • 30 g oyster sauce
  • 20 g dark soy sauce
  • 3 garlic cloves
  • 30 g sesame oil, dark (roasted)
  • 20 g fresh ginger, cut in thin slices
  • 15 dried chillies, rinsed, deseeded, soaked for 5 minutes and cut in 3 cm length
  • 10 g brown sugar
  • 1 pinch salt
  • 1 tbsp cornflour (starch)
  • 1 tbsp water
  • 50 g onions, cut in wedges
  • 50 g roasted cashew nuts (optionnel)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1250 kJ / 299 kcal
Protides
24 g
Glucides
9 g
Lipides
18 g
Fibre
1 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives