Kung Po Chicken (Dried Chilli Chicken)

Kung Po Chicken (Dried Chilli Chicken)

3.8 65 évaluations
Prép. 10min
Total 1h
6 portions

Ingrédients

  • chicken thigh fillets with skin, cut in pieces (4 cm)
    600 g
  • oyster sauce
    30 g
  • dark soy sauce
    20 g
  • garlic cloves
    3
  • sesame oil dark (roasted)
    30 g
  • fresh ginger cut in thin slices
    20 g
  • dried chillies rinsed, deseeded, soaked for 5 minutes and cut in 3 cm length
    15
  • brown sugar
    10 g
  • salt
    1 pinch
  • cornflour (starch)
    1 tbsp
  • water
    1 tbsp
  • onions cut in wedges
    50 g
  • roasted cashew nuts (optionnel)
    50 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Protides 24 g
Calories 1250 kJ / 299 kcal
Lipides 18 g
Fibre 1 g
Glucides 9 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...