Appareils et accessoires
Steamed lemon cake
Prép. 30min
Total 2h 20min
12 slices
Ingrédients
-
butter, unsalted cut in pieces, plus extra for greasing150 g
-
2 tbsp flour, for dustingwheat semolina for dusting2 tbsp
-
sugar180 g
-
lemon, preferably organic zest and juice1
-
eggs3
-
milk20 g
-
flour180 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
salt1 pinch
-
water1400 g
-
dark chocolate, 70% cocoa solids cut in pieces100 g
-
15 g coconut oilneutral oil (e.g. sunflower, rapeseed)1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
4 g
Calories
1209 kJ /
289 kcal
Lipides
16 g
Fibre
1.5 g
Glucides
31 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Cream Puff Pastry (Choux Pastry)
2h
Angel Food Cake
1h 10min
Crème caramel (flan)
3h
Massachusetts Boston Cream Pie
2h
Steamed Red Bean Rice Cake
1h 10min
Hazelnut Bavarian
6h 25min
Yogurt Miso Potato Salad
35min
Apple tart
1h
Baked Peaches with Meringue Topping
40min
Raw Chocolate Cake
2h 20min
Soya Yoghurt
12h 10min
Beef goulash with bread dumplings
1h 30min