![Żelka mango do tortów Żelka mango do tortów](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9c465f303ff64f50f2c7514517541d95/Derivates/b2bb0dd0b34ed072163c3db7064531ed1bee8d04.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
-
400
g mango, bardzo dojrzałego, pokrojonego na kawałki
ou 400 g mango, mrożonego, w kawałkach, uprzednio rozmrożonego - 2 ½ łyżeczki żelatyny w proszku
- 30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- Infos nut.
- par 1 porcję
- Calories
- 55.6 kJ / 13.3 kcal
- Protides
- 0.4 g
- Glucides
- 3.1 g
- Lipides
- 0.1 g
- Graisses saturées
- 0 g
- Fibre
- 0.3 g
- Sodium
- 0.9 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Żelka pomarańczowa do tortów
2h 25min
Masa maślana z mascarpone do dekoracji tortów
10 Min
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35 min
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1 Std. 10 Min
Polewa czekoladowa do tortu (drip)
10 Min
Krem Oreo® do tortów
14h
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7h
Mus z czarnej porzeczki do tortów i deserów
45 min
Żelka truskawkowa do tortów
3h 45min
Masa maślana z mlekiem w proszku do dekoracji tortów
10 Min
Chrupka z białej czekolady do tortów
1 Std. 10 Min
Żelka z owoców jagodowych do tortów
2h 25min