Versions compatibles
Mus z czarnej porzeczki do tortów i deserów
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 3 łyżeczki żelatyny w proszku
- 5 łyżek wody
-
450
g czarnych porzeczek, świeżych
ou 450 g czarnych porzeczek, mrożonych - 120 g cukru
- gorąca woda, do rozpuszczenia żelatyny
- 250 g śmietany, 36% tłuszczu, dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki
- Infos nut.
- par 1 porcję
- Calories
- 427.2 kJ / 102.1 kcal
- Protides
- 1.1 g
- Glucides
- 12.3 g
- Lipides
- 5.9 g
- Graisses saturées
- 3.6 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 7.6 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Masa maślana „3M” do dekoracji tortów
10 min
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45 min
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35min
Krem pistacjowy do tortów
6 Std. 15 Min
Masa maślana z mascarpone do dekoracji tortów
10 min
Frużelina malinowa
10 min
Krem Oreo® do tortów
14 Std.
Mus z białej czekolady do tortów i deserów
1h
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7 godz.
Tort à la Ferrero Rocher® z chrupką
72h
Żelka truskawkowa do tortów
3h 45min
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1 godz. 10 min