Versions compatibles
Mus z czarnej porzeczki do tortów i deserów
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 3 łyżeczki żelatyny w proszku
- 5 łyżek wody
-
450
g czarnych porzeczek, świeżych
ou 450 g czarnych porzeczek, mrożonych - 120 g cukru
- gorąca woda, do rozpuszczenia żelatyny
- 250 g śmietany, 36% tłuszczu, dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki
- Infos nut.
- par 1 porcję
- Calories
- 427.2 kJ / 102.1 kcal
- Protides
- 1.1 g
- Glucides
- 12.3 g
- Lipides
- 5.9 g
- Graisses saturées
- 3.6 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 7.6 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Tort à la Ferrero Rocher® z chrupką
72 Std.
Tort z kremem à la Kinder Bueno® i musem porzeczkowym
72 Std.
Krem limonkowy do tortów
55 min
Masa maślana „3M” do dekoracji tortów
10 λεπτ.
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45 min
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7小时
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35 min
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1h 10 min
Krem pistacjowy do tortów
6j 15 menit
Krem Oreo® do tortów
14h
Żelka truskawkowa do tortów
3ωρ. 45 λεπτ.
Biszkopt kakaowy z olejem
4h