Appareils et accessoires
Mushroom Taco Filling
Prép. 10min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
-
white onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
dried oregano1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
paprika½ tsp
-
vegetable oil½ oz
-
white button mushrooms sliced10 oz
-
portobello mushrooms gills removed, cut into pieces (2 in.)10 oz
-
serrano chili stem removed, deseeded, thinly sliced (see Tip)1
-
vegetable stock4 oz
-
tomato sauce2 oz
-
salt1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
534.3 mg
Protides
6.2 g
Calories
730.7 kJ /
174.6 kcal
Lipides
4.6 g
Fibre
5.7 g
Graisses saturées
0.8 g
Glucides
31.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Taco Tuesday
21 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Huevos Rancheros
4h 45min
Hummus
10min
Mushroom Taco Filling
35min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Pas d’évaluation
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1h 45min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45min
Tex-Mex Bowl
50min
Chickpea Ratatouille
1h
Tofu Ramen Bowl
55min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30min