Appareils et accessoires
Dairy-free pumpkin soup
Prép. 10min
Total 30min
6 portions
Ingrédients
-
pumpkin cut in pieces (3cm)350 g
-
carrot cut in pieces (3cm)50 g
-
white onion50 g
-
water600 g
-
chicken stock paste, homemade2 tsp
-
roasted cashew nuts, unsalted30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
13.7 mg
Protides
1.7 g
Calories
209.9 kJ /
50.2 kcal
Lipides
2.3 g
Fibre
0.8 g
Graisses saturées
0.5 g
Glucides
6.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Cooking Demo Philippines
7 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Ube Halaya Jam
2h 10min
Mushroom Risotto (TM6)
40min
Bicol Express
45min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24h 40min
Pumpkin and ginger soup
35min
Adobong Puti (White Adobo)
1h
Laing
1h 50min
Pork Adobo
55min
Mantao Buns with Dairy-Free Pumpkin Soup
1h 20min
Gluten free bread rolls
2h 30min
Gambas
10min