Cheeseburger focaccia

4.7 41 évaluations
Prép. 15min
Total 2h 15min
6 portions

Ingrédients

Dough
  • extra virgin olive oil plus extra to grease
    1 tbsp
  • lukewarm water
    400 g
  • dried instant yeast
    1 ½ tsp
  • baker's flour
    500 g
  • sea salt
    2 tsp
Hamburger topping
  • cheddar cheese cut into pieces (3-4 cm)
    200 g
  • extra virgin olive oil
    1 tbsp
  • garlic cloves
    2
  • brown onion cut into wedges (3-4 cm)
    100 g
  • beef mince
    250 g
  • tomato paste
    30 g
  • Dijon mustard
    15 g
  • sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
Assembly
  • dried Italian herbs plus extra to sprinkle
    2 tsp
  • extra virgin olive oil to drizzle
    2 tbsp
  • dill pickled cucumbers cut into thin rounds, to serve
    100 g
  • sauce of choice (see Tips)
    100 g
  • red onion finely chopped, to serve
  • paprika to sprinkle

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1159.1 mg
Protides 26.3 g
Calories 2744.7 kJ / 656 kcal
Lipides 30.3 g
Fibre 3.2 g
Graisses saturées 11.2 g
Glucides 68.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...