Appareils et accessoires
Breakfast burritos
Prép. 10min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
-
potatoes cut into cubes (1 cm)350 g
-
ground black pepper plus extra to season¼ tsp
-
sea salt plus extra to season¼ tsp
-
chorizo casing removed, cut into pieces (1 cm)100 - 120 g
-
brown onions peeled, cut into wedges (1 cm)300 g
-
paprika2 tsp
-
chopped tomatoes (400 g)1 can
-
hot water125 g
-
eggs beaten6
-
flour tortillas jumbo6
-
cannellini beans drained1 can
-
cheddar cheese6 slices
-
rocket leaves or baby spinach leaves60 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
950.1 mg
Protides
31 g
Calories
2501.1 kJ /
597.8 kcal
Lipides
26.5 g
Fibre
8.1 g
Graisses saturées
10.7 g
Glucides
59.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Outdoor eating and camping
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Udon with chicken and mushrooms
50 Min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 Min
Mediterranean chicken with sundried tomato, onion and risoni
1 Std. 35 Min
Fresh Orange Juice
5 Min
All in one bowl bolognese
40 Min
Sunday lamb roast
Keine Bewertungen
Broccoli and ham pasta bake
1 Std.
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 Min
Macaroni carbonara
30 Min
Quick strawberry dessert
5 Min
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15 Min
Chilli and cheese nachos
35 Min