Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 g jasmine rice
- 240 g boiling water, plus extra to soak
- 80 - 100 g Thai red curry paste
- 400 g coconut milk
- 220 g canned bamboo shoots, cut into slices
- 3 makrut lime leaves
- ¼ tsp sea salt
- 600 g skinless chicken thigh fillets, cut into thirds
- 30 g palm sugar or light brown sugar
- 2 tbsp fish sauce
- 100 g frozen green peas
- 100 - 200 g broccoli, cut into florets
- 20 fresh Thai basil, leaves only, to garnish
- fresh long red chilli, cut into thin slices, to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2814.8 kJ / 672.8 kcal
- Protides
- 32.8 g
- Glucides
- 65.2 g
- Lipides
- 28.1 g
- Graisses saturées
- 17.6 g
- Fibre
- 4.8 g
- Sodium
- 1270.1 mg
Recettes alternatives
Quick chicken tikka masala
35min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Creamy beef curry
1 Std. 15 Min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min
Yellow Curry noodle soup
20min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Beef and cashew nut yellow curry
25min