Fish pie
TM6 TM5

Fish pie

4.3 ( 145 évaluations )

Ingrédients

  • 100 g leek trimmed and cut into pieces
  • 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
  • 250 g liquid vegetable stock (see Tips)
  • 1 tbsp lemon juice
  • 600 g red potatoes peeled and cut into pieces (1-2 cm)
  • 600 g skinless, firm white fish fillets cut into pieces (2-3 cm)
  • 1 sweet corn cob kernels removed
  • 5 sprigs fresh parsley leaves only, roughly chopped
  • 80 g milk of choice, plus 1 tablespoon extra
  • 1 tbsp arrowroot flour (see Tips)
  • 30 g butter

Infos nut.
par 1 portion
Calories
398 kcal / 1671.6 kJ
Protides
31.1 g
Lipides
17 g
Glucides
26.6 g
Fibre
6.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives