Appareils et accessoires
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Prép. 15min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
zucchini ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1000 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
eschalot30 g
-
garlic clove1
-
pancetta cut into pieces (1-2 cm)150 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
water500 g
-
egg yolks4
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
629.9 mg
Protides
18.6 g
Calories
1717.8 kJ /
410.6 kcal
Lipides
32.4 g
Fibre
2.8 g
Graisses saturées
11.5 g
Glucides
10.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spiralize your life (using modes)
19 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Creamy pistachio pasta
40min
Melting moments with strawberry cream
45min
Chicken Caprese Pasta Salad
25min
Char siu pork bao
2h 10min
Gluten free lentil wraps
3h 40min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1h
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40min
Mushroom risotto
30min
Whitebait fritters
35min
Beer batter fish
40min
Chicken, spinach and leek risotto
30min