Appareils et accessoires
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Prép. 15min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
zucchini ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1000 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
eschalot30 g
-
garlic clove1
-
pancetta cut into pieces (1-2 cm)150 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
water500 g
-
egg yolks4
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
629.9 mg
Protides
18.6 g
Calories
1717.8 kJ /
410.6 kcal
Lipides
32.4 g
Fibre
2.8 g
Graisses saturées
11.5 g
Glucides
10.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spiralize your life (using modes)
19 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Versatile smooth soup
45min
Cajun pork rice
1h 15min
Leek and cheese tart
1h 15min
Date and nut balls
20min
Gluten free focaccia bread
1h
Chocolate and chilli tart
25h
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, using modes)
40min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Spice cake with caramel pecan glaze
45min
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40min
Chilli and cheese nachos
35min
Gluten free pizza dough
2h