Vegetable bake (Thermomix® Cutter)

Vegetable bake (Thermomix® Cutter)

4.8 37 évaluations
Prép. 10min
Total 55min
6 portions

Ingrédients

Topping
  • extra virgin olive oil to grease
  • potatoes cut to fit through feeder tube
    500 g
  • carrots peeled and trimmed
    300 g
  • zucchini trimmed
    2
  • onion cut into halves vertically
    1
  • Parmesan cheese cut to fit through the feeder tube
    100 g
  • sea salt plus extra to season
    ½ tsp
  • ground black pepper plus extra to season
    ½ tsp
  • Vegetable stock paste (see Tip)
    1 tsp
  • water
    50 g
  • pouring (whipping) cream
    180 g
  • fresh basil leaves to garnish

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 441.5 mg
Protides 9.9 g
Calories 1055.5 kJ / 252.3 kcal
Lipides 12.5 g
Fibre 4.7 g
Graisses saturées 7.6 g
Glucides 27 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...