Appareils et accessoires
Spiralized vegetable crust pizza
Prép. 20min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
sweet potato ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)350 - 400 g
-
parsnip ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)350 - 400 g
-
extra virgin olive oil3 tbsp
-
sea salt1 ¼ tsp
-
chickpea (besan) flour2 tbsp
-
canned tomatoes250 g
-
fresh basil leaves only10 g
-
mozzarella (approx. 1 ball), torn into pieces150 g
-
pitted black olive sliced8 - 10
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1059.9 mg
Protides
11.7 g
Calories
1641.4 kJ /
392.3 kcal
Lipides
31.3 g
Fibre
9.6 g
Graisses saturées
7.1 g
Glucides
45 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spiralize - Autumn/Winter
16 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Thai Beef and Sweet Potato Mash
45min
Vegan Burgers
Pas d’évaluation
Winter Citrus and Beet Salad
20min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1h 45min
Homemade Sour Cream
16h 30min
Chocolate Zucchini Mini Loaves
1h 40min
Mushroom and Chocolate Muffins
1h
Spam Croquettes with Tomato Sauce
45min
Mini Jamaican style ginger bundts
25min
Neapolitan Pizza
Pas d’évaluation
Brown Sugar Date Muffins
1h 15min
Easy Beefy Mac and Cheese
20min