Spiralized vegetable crust pizza

Spiralized vegetable crust pizza

Pas d’évaluation
Prép. 20min
Total 35min
4 portions

Ingrédients

  • sweet potato ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    350 - 400 g
  • parsnip ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    350 - 400 g
  • extra virgin olive oil
    3 tbsp
  • sea salt
    1 ¼ tsp
  • chickpea (besan) flour
    2 tbsp
  • canned tomatoes
    250 g
  • fresh basil leaves only
    10 g
  • mozzarella (approx. 1 ball), torn into pieces
    150 g
  • pitted black olive sliced
    8 - 10

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1059.9 mg
Protides 11.7 g
Calories 1641.4 kJ / 392.3 kcal
Lipides 31.3 g
Fibre 9.6 g
Graisses saturées 7.1 g
Glucides 45 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...