Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)

Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)

4.6 9 évaluations
Prép. 10min
Total 1h 35min
4 portions

Ingrédients

  • water
    1000 g
  • Vegetable stock paste salt-free (see Tips)
    2 tsp
  • doongara rice brown rinsed and drained (see Tips)
    200 g
  • fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 120 g each)
    4
  • garlic cloves cut into thin slices
    2
  • rice wine vinegar
    4 tsp
  • mirin
    2 tsp
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • lemon juice
    30 g
  • Chinese broccoli stems and leaves separated and coarsely chopped
    300 g
  • snow peas
    100 g
  • sesame oil
    1 tsp
  • spring onions/green onions thinly sliced, to garnish
    2
  • long red chilli deseeded and thinly sliced, to garnish
    1
  • lime cut into cheeks, to serve
    1

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 84 mg
Protides 31.3 g
Calories 1947.5 kJ / 465 kcal
Lipides 18.5 g
Fibre 6.5 g
Graisses saturées 5.3 g
Glucides 41.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...