Versions compatibles
Five spice chicken with asparagus and pea salad
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Five spice rub
- 1 tbsp olive oil
- 2 tsp instant granulated coffee
- 2 tbsp brown sugar
- 2 tsp ground allspice
- 2 tsp dried oregano
- 2 tsp ground paprika
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp cayenne pepper
- 1 tsp sea salt flakes (see Tips)
- 1400 - 1600 g whole chicken, trussed
Asparagus and pea salad
- 40 g extra virgin olive oil
- 60 g red wine vinegar
- 2 tsp caster sugar
- 1 tsp Dijon mustard
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 500 g water
- 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 150 g sugar snap peas, trimmed
- 60 g mixed salad leaves
- ½ red onion, cut into thin slices
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2676 kJ / 637.1 kcal
- Protides
- 50.5 g
- Glucides
- 8.5 g
- Lipides
- 44.5 g
- Graisses saturées
- 12.1 g
- Fibre
- 3.5 g
- Sodium
- 720.4 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Red pesto chicken salad
35min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Brazilian cheese puffs
20min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Family chicken galette
1 Std. 55 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Grilled potato salad with pangrattato
40min
Camembert with cranberries and almonds
30 min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 godz. 15 min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5 min
LCHF chicken Kyivs
40min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35min