Banh mi pizza

Banh mi pizza

3.8 9 évaluations
Prép. 30min
Total 2h 15min
4 portions

Ingrédients

Pizza dough
  • water
    220 g
  • caster sugar
    1 tsp
  • dried instant yeast
    2 tsp
  • baker's flour
    400 g
  • extra virgin olive oil plus extra to grease
    30 g
  • sea salt
    1 tsp
Pork topping
  • peanut oil
    10 g
  • sesame oil
    20 g
  • pork mince
    500 g
  • sugar
    60 g
  • fish sauce
    10 g
  • ground black pepper
    2 pinches
  • eschalots
    2
  • garlic clove
    1
  • lemongrass white part only, bruised and cut into pieces
    1 stalk
  • soy sauce
    20 g
Pickled carrot
  • white wine vinegar
    100 g
  • caster sugar
    70 g
  • sea salt
    ½ tsp
  • carrots peeled into ribbons
    2
Assembly
  • mayonnaise (see Tips)
    50 g
  • pork crackling to serve
    15 g
  • semolina to dust
  • chicken liver pâté (see Tips)
    150 g
  • cucumber cut into thin slices
    ¼
  • pickled jalapeño chillies retaining 2 tbsp of pickling liquid
    20 slices
  • fresh long red chilli trimmed and sliced to serve
    1
  • fresh coriander leaves only, to serve
    12 sprigs

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1563.3 mg
Protides 40.3 g
Calories 5130.3 kJ / 1226.2 kcal
Lipides 62.2 g
Fibre 8.6 g
Graisses saturées 17.5 g
Glucides 126.7 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...