Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Pickled vegetables
- 250 g soy sauce
- 200 g white sugar
- 250 g white wine vinegar
- 1 daikon (approx. 400-600 g), trimmed, peeled, cut into quarters and finely sliced.
- 1 carrot, peeled and cut into slices (3 mm)
- 2 fresh long red chillies, trimmed and thinly sliced, plus extra to garnish
Potato salad
- 800 g new baby potatoes, cut an even size that fit through hole in mixing bowl lid
- 1600 g water
- 1 tsp sea salt
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces, plus extra to garnish
- 200 g Kewpie mayonnaise
- ¼ tsp sesame oil
- 1 Lebanese cucumber, cut into quarters and sliced
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2202.6 kJ / 526.4 kcal
- Protides
- 7.3 g
- Glucides
- 65.7 g
- Lipides
- 24.1 g
- Graisses saturées
- 3.6 g
- Fibre
- 5.1 g
- Sodium
- 2877.9 mg
Recettes alternatives
Hainanese chicken and rice
1h 50 min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30 min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40 Min
Celery leaf gremolata
5 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168 Std. 35 Min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2 Std. 25 Min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25 min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
48h 20min
Korean pickled potato salad
25 godz. 10 min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48h 20min