Appareils et accessoires
Cold cut pork sausage
Prép. 15min
Total 1h 30min
10 portions
Ingrédients
-
garlic cloves3
-
pork loin cut into pieces (3 cm), partially frozen500 g
-
speck cut into pieces (3 cm)200 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
yellow mustard seeds1 tsp
-
dried mixed herbs to coat1 - 3 tbsp
-
water700 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
511.5 mg
Protides
15.4 g
Calories
375.6 kJ /
89.4 kcal
Lipides
2.4 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
0.8 g
Glucides
0.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Platter meats: Roulades, ballotines & more
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Beetroot and avocado eggs
88h
Buttermilk bread
2h
Strawberry jam
55min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Cheese spread
1h
Tomato paste
2h 20min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Prosciutto and basil egg cups
40min
LCHF chicken Kyivs (Skinnymixers)
40min
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30min
Chicken velouté meal (TM6)
45min