
Appareils et accessoires
Boerewors
Prép. 30min
Total 40min
1702 g
Ingrédients
-
sea salt1 tbsp
-
ground black pepper½ tsp
-
coriander seeds1 ½ tbsp
-
ground allspice½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
whole cloves½ tsp
-
white vinegar100 g
-
boneless pork shoulder skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen500 g
-
beef chuck steak skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen1000 g
-
pork fat cut into pieces (3 cm - see Tips)200 g
-
sausage casings (see Tips)
Infos nut. par 1702 g
Calories
3804.6 kcal /
15918.4 kJ
Protides
321.9 g
Lipides
271.4 g
Glucides
8 g
Fibre
4.3 g
Graisses saturées
95.4 g
Sodium
6860 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Homemade sausages
7 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande