Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)

Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)

3.9 7 évaluations
Prép. 15min
Total 25min
4 portions

Ingrédients

  • zucchini ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    500 - 600 g
  • water to cover
  • garlic cloves
    4
  • fresh chilli of choice, deseeded and cut into halves
    1
  • extra virgin olive oil
    70 g
  • medium raw prawn peeled (tails on optional)
    500 g
  • spring onions/green onions roughly chopped
    50 g
  • dried chilli flakes
    2 - 3 pinch
  • freshly squeezed lemon juice
    40 g
  • ponzu sauce
    80 g
  • cornflour
    1 tsp
  • brown sugar
    2 tsp
  • sea salt
    2 - 3 pinch
  • ground white pepper
    2 - 3 pinch
  • white sesame seeds to sprinkle

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1178.5 mg
Protides 19.9 g
Calories 1267.3 kJ / 302.9 kcal
Lipides 18.8 g
Fibre 2.3 g
Graisses saturées 3.1 g
Glucides 13.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...