Appareils et accessoires
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Prép. 15min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
zucchini ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)500 - 600 g
-
water to cover
-
garlic cloves4
-
fresh chilli of choice, deseeded and cut into halves1
-
extra virgin olive oil70 g
-
medium raw prawn peeled (tails on optional)500 g
-
spring onions/green onions roughly chopped50 g
-
dried chilli flakes2 - 3 pinch
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
ponzu sauce80 g
-
cornflour1 tsp
-
brown sugar2 tsp
-
sea salt2 - 3 pinch
-
ground white pepper2 - 3 pinch
-
white sesame seeds to sprinkle
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1178.5 mg
Protides
19.9 g
Calories
1267.3 kJ /
302.9 kcal
Lipides
18.8 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
3.1 g
Glucides
13.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spiralize your life (using modes)
19 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
TM7 Demo (AU)
1h 30min
Chinese-style beef stew
3h 30min
Mayonnaise
5min
Spicy Chicken with Spiralized Zucchini Noodles
40min
Pear twists on chocolate custard
Ninguna valoración
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35min
No-cook jam
24h 15min
Celery salt
20min
Slow cooked veal stew
2h 10min
Shakshuka in the Varoma
30min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2h 30min