Appareils et accessoires
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
Prép. 10min
Total 20min
730 g
Ingrédients
-
daikon peeled, cut into 10 cm pieces to fit wide feeder tube500 g
-
garlic cloves2
-
water175 g
-
white vinegar175 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
black peppercorns5
-
fresh bay leaf1
-
dried chilli flakes1 pinch
-
sugar50 g
-
sea salt flakes3 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 730 g
Sodium
5748.6 mg
Protides
3.7 g
Calories
1390.2 kJ /
332.3 kcal
Lipides
0.7 g
Fibre
8.9 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
74.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pickles with Thermomix®️ Cutter
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Barley malt powder
97h 40min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10min
Warming turmeric and ginger drink
10min
Flammkuchen with dates and bacon
1h 20min
Rye sourdough starter powder
24h 10min
Giardiniera
72h 20min
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50min
Strawberry protein milkshake
10min
Mother sourdough starter
108h 20min
Flat bread
25min
No-bake mango cheesecake
24h 20min