Appareils et accessoires
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
Prép. 10min
Total 20min
920 g
Ingrédients
-
zucchini, baby washed, ends trimmed, cut to fit through wide feeder400 g
-
brown onion cut in half, to fit wide feeder tube1
-
apple cider vinegar250 g
-
caster sugar110 g
-
yellow mustard seeds2 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
sea salt flakes1 ½ tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 920 g
Sodium
8478.5 mg
Protides
13.9 g
Calories
2718.4 kJ /
649.7 kcal
Lipides
3.7 g
Fibre
8.7 g
Graisses saturées
0.6 g
Glucides
140.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pickles with Thermomix®️ Cutter
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Edna's lemon curd tea cakes
30min
Versatile smooth soup
45min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1h 10min
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Pas d’évaluation
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
NZ mustard sauce
15min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15min
Vegetable stock paste
30min
Rice flour
5min
Apple sauce
20min
Plum paste
1h