Appareils et accessoires
Spicy peach and mango chutney
Prép. 15min
Total 45min
1 Total recipe
Ingrédients
-
water500 g
-
peaches500 g
-
piece fresh ginger peeled20 g
-
Sichuan peppercorns1 tsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
star anise2
-
cinnamon quill1
-
fresh mango flesh only100 g
-
raw sugar200 g
-
ground ginger1 tsp
-
Shaoxing wine40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 Total recipe
Sodium
94.8 mg
Protides
7.21 g
Calories
4625 kJ /
1101 kcal
Lipides
1.91 g
Fibre
15.98 g
Graisses saturées
0.2 g
Glucides
261.21 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Entertaining with Dani Valent
95 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 min
Lemon and caper aioli
15 min
Red onion relish
50 min
Butter
10 min
Mayonnaise
5 min
Mango, ginger and chilli chutney
25 h 10 min
Haloumi
5 h
Beer and chilli peanut clusters
1 h 25 min
Citrus marmalade
2 h 20 min
Brinjal (eggplant pickle)
1 h 30 min
Cranberry and rosemary chutney
40 min
Quick beetroot relish
40 min