Appareils et accessoires
Orange and passionfruit Eton mess
Prép. 40min
Total 2h 50min
6 portions
Ingrédients
Meringue
-
egg whites3
-
caster sugar100 g
Passionfruit curd
-
fresh passionfruit pulp80 g
-
orange juice (approx. 1 orange)40 g
-
caster sugar50 g
-
unsalted butter softened80 g
-
eggs3
Assembly
-
pouring (whipping) cream200 g
-
oranges segmented2
-
fresh mint leaves only10 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
87.7 mg
Protides
7.3 g
Calories
1678.7 kJ /
401.2 kcal
Lipides
26.3 g
Fibre
3.7 g
Graisses saturées
15.5 g
Glucides
36.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegetarian Kitchen
87 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Summer fruits in mulled cider syrup
45min
Custard
10min
Custard
10min
Chocolate sauce
20min
Béchamel sauce
20min
Madras curry powder
15min
Mixed fruit compote with goat's cheese and granola on toast
50min
Tiffin slice
4h 30min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min
Gluten free fruit mince pies
1h 15min
Fruit coulis
10min
Pavlova
6h