Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Stout

5.0 5 évaluations
Prép. 20min
Total 4h 55min
6 portions

Ingrédients

  • water
    290 g
  • wholemeal flour
    400 g
  • olive oil
    30 g
  • fine sea salt
    2 tsp
  • garlic cloves
    4
  • onion quartered
    150 g
  • pork shoulder, boneless cut into 5 pieces
    800 g
  • stout e.g. Guinness®
    500 g
  • water
    150 g
  • honey
    70 - 80 g
  • smoked paprika
    2 tsp
  • ground cumin
    1 tsp
  • white miso paste
    2 Tbsp
  • star anise
    1
  • cinnamon stick halved
    1
  • brown sugar
    2 Tbsp
  • red onion finely sliced
    80 g
  • coriander leaves for garnishing
  • tinned black beans (optionnel) drained, for garnishing
    80 - 100 g
  • fresh jalapeño chillies cut in slices, for garnishing
    1 - 2

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1086 mg
Protides 31.7 g
Calories 3020.7 kJ / 722 kcal
Lipides 30.3 g
Fibre 3.5 g
Graisses saturées 9.2 g
Glucides 74.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...