Risotto with Parmesan Cheese

4.4 71 évaluations
Prép. 15min
Total 30min
4 portions

Ingrédients

  • Parmesan cheese cubed (1 in.)
    1 ½ oz
  • shallot (approx. 1 oz)
    1
  • unsalted butter divided
    1 ½ oz
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see Tip)
    10 oz
  • dry white wine
    2 oz
  • water
    25 oz
  • stock cube beef or vegetable
    1
    1 heaping tsp stock paste, beef or vegetable, homemade
  • salt to taste
    ½ - 1 tsp

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 597.4 mg
Protides 9 g
Calories 1788.8 kJ / 427.5 kcal
Lipides 15.4 g
Fibre 0.5 g
Graisses saturées 7.9 g
Glucides 59.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...