Appareils et accessoires
Savoy Cabbage Roulades with Leek and Ham Rice
Prép. 30min
Total 1h 40min
4 portions
Ingrédients
-
white wine100 g
-
raw cashew nuts50 g
-
water plus extra for soaking1900 g
-
savoy cabbage1
-
fine sea salt3 tsp
-
fresh parsley cut in pieces5 sprigs
-
onion quartered50 g
-
panko breadcrumbs40 g
-
pork mince400 g
-
medium egg1
-
Dijon mustard2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
olive oil20 g
-
leeks cut in slices (1 cm)200 g
-
diced, cooked ham100 g
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
whipping cream100 g
-
raisins (optionnel)30 g
-
ground nutmeg½ tsp
-
basmati rice180 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
2390.8 mg
Protides
35.2 g
Calories
3534.8 kJ /
844.8 kcal
Lipides
47 g
Fibre
4.9 g
Graisses saturées
17.1 g
Glucides
66 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
In Homemade We Trust
33 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Manifesto
203 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Versatile smooth soup
45min
Mussels Mariniere
Pas d’évaluation
Spaghetti Carbonara
40min
Meatballs in Tomato Sauce
1h 10min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
Pas d’évaluation
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15min
Onion Bhajis with Chilli Coriander Dip (TM5)
1h
Roasted Red Pepper and Caramelised Onion Croquettes
1h 30min
Spanish Brunch
1h 15min
Banana Bread
1h 50min
Lasagne bolognese
2h 30min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min