Appareils et accessoires
Ravioli Soep met Rundsvlees
Prép. 5min
Total 30min
4 portie
Ingrédients
-
300 - 400 g kippenborst filet, zonder vel, in plakjes gesneden (ongeveer 2 mm)ossenhaas biefstuk in plakjes gesneden (ongeveer 2 mm)300 - 400 g
-
rode uien gesneden120 g
-
teentjes knoflook gesneden2
-
olijfolie30 g
-
water800 g
-
gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld1
-
met verse kaas gevulde ravioli250 - 300 gram
-
peterselie, vers fijngehakt, voor de garnering
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
333.9 mg
Protides
27.2 g
Calories
2007.3 kJ /
479.8 kcal
Lipides
25 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
8.6 g
Glucides
35.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1h 20min
Krokante Onsen Eieren met Kool
Pas d’évaluation
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Pas d’évaluation
Pizza-Burrata
1h 40min
Gevouwen kruidenbrood
1h 10min
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Pas d’évaluation
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Pas d’évaluation
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Pas d’évaluation
Enchiladas met rundvlees
30min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Pas d’évaluation
Pad Thai
45min