Appareils et accessoires
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
Prép. 10min
Total 1h 30min
16 sneetje
Ingrédients
-
olijfolie om in te vetten
-
240 g witte kortkorrelige rijstvolkorenrijst240 g
-
dadels, ontpit100 g
-
appels ongepeld, ontpit en in vieren gesneden140 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 ½ tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
psylliumvezels1 el
-
zout½ tl
-
gepelde walnoten80 g
-
eieren4
-
water100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 sneetje
Sodium
201.8 mg
Protides
3.4 g
Calories
723 kJ /
172 kcal
Lipides
8.4 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
1.2 g
Glucides
22.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij vieren onze eigenheid
25 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Groentepannenkoekjes
20min
Gestoomde pesto broodjes
Ninguna valoración
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Ninguna valoración
Gestoomde spinaziecake
35min
Lactosevrije warme chocolademelk
Ninguna valoración
Nyonya kip-curry bun
Ninguna valoración
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min
Groentesticks
Ninguna valoración
Vegetarische bruine rijst
40min
Miso carbonara udon noedels
25min
Energierepen zonder toegevoegde suikers
1h 15min