Appareils et accessoires
Caprese Frittata
Prép. 10min
Total 30min
6 portions
Ingrédients
-
egg, large (65-70 g)6
-
salt½ teaspoon
-
black pepper, ground¼ teaspoon
-
water710 g
-
225 g pear tomato, halvedcherry tomato halved225 g
-
buffalo mozzarella sliced in half moons (¼ in)115 - 170 g
-
basil leaf, fresh hand torn5 - 8
-
balsamic glaze to drizzle
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
437.4 mg
Protides
14.1 g
Calories
750.8 kJ /
179.5 kcal
Lipides
12.2 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
5.3 g
Glucides
2.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Road to Rome
12 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Quick Rise Basic Bread
45min
Broccoli and Bacon Bites
1h
Chunky Guacamole
10min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
Whole roast broccoli with romesco sauce
45min
Potato Curry Soup
35min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45min
Steaks with Mushroom Risotto
40min
Express Strawberries Dessert
5min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Risotto pomodori with burrata
30min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1h 35min