Appareils et accessoires
Quick Lamb Dhansak
Prép. 10min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
fresh mint leaves (approx. 5 g)1 bunch
-
coriander leaf (approx. 5 g)1 bunch
-
lamb meat diced (2-3 cm)500 g
-
garam masala2 Tbsp
-
vegetable oil plus extra for frying30 g
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves2
-
butternut squash diced (2-3 cm)200 g
-
red split lentils rinsed150 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water hot500 g
-
rogan josh curry paste (or other indian curry paste)20 g
-
tamarind paste15 g
-
caster sugar25 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon juice30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
36.9 g
Calories
2096 kJ /
501 kcal
Lipides
20.8 g
Glucides
41.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Indian Feast
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6h 30min
Quick Lamb Dhansak
50min
Beef Madras
1h 30min
Kofta Curry
1h 10min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min
Lamb Rogan Josh
1h 45min
Chicken Jalfrezi
1h
Prawn Bhuna
30min
Cape Malay Chicken Curry
1h
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1h 5min
Keralan Fish Curry
30min
Lamb Keema with Peas
1h