Appareils et accessoires
Polvo à Lagareiro (Portuguese Baked Octopus with Potatoes)
Prép. 15min
Total 1h 30min
6 portions
Ingrédients
-
New potatoes with skin1000 g
-
coarse salt100 g
-
water100 g
-
octopus (approx. 1000 g), cut in large pieces1
-
yellow onions cut in halves80 g
-
garlic cloves6
-
fresh coriander leaves20 g
-
olive oil200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
6994.2 mg
Protides
37.8 g
Calories
2629.5 kJ /
628.5 kcal
Lipides
36.1 g
Fibre
5.4 g
Graisses saturées
5.1 g
Glucides
38.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Our Kitchens are a Window to the World
40 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Nourishing Chicken Soup with Lotus Seeds, Yam & Chinese Barley
Pas d’évaluation
Soy Braised Whole Chicken
Pas d’évaluation
Cajun pork rice
1h 15min
Rye Kaiser rolls
26h 30min
Sticky Apple Pork Ribs
2h 30min
Peanut Butter Banana Dream
35min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM6)
Pas d’évaluation
Hot Chocolate
10min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Gambas
10min
Pork Adobo
55min
Pumpkin Risotto
45min