Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce

3.5 2 évaluations
Prép. 15min
Total 1h 50min
4 portions

Ingrédients

Green mojo sauce
  • garlic cloves
    3
  • fresh coriander leaves only
    30 g
  • fresh parsley leaves only
    15 g
  • jalapeño chilli trimmed (optional)
    1
  • sea salt
    1 tsp
  • extra virgin olive oil
    200 g
  • sherry vinegar
    20 g
  • lime juice
    20 g
Roasted octopus
  • hot water (see Tips)
    1300 g
  • dried bay leaf
    1
  • onion
    50 g
  • whole octopus (approx. 800-1200 g)
    1
  • gnocchi (see Tips)
    500 g
  • yellow capsicum cut into strips (1 cm)
    200 g
  • red capsicum cut into strips (1 cm)
    300 g
  • extra virgin olive oil to drizzle
  • fresh coriander leaves only, to garnish

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1516.9 mg
Protides 58.9 g
Calories 4091.1 kJ / 977.8 kcal
Lipides 55.7 g
Fibre 8.5 g
Graisses saturées 8.7 g
Glucides 60.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...