Grilled Fish with Mango Sambal

Grilled Fish with Mango Sambal

Pas d’évaluation
Prép. 5min
Total 25min
4 portions

Ingrédients

  • Nile tilapia (approx. 500 g each), cleaned, descaled and gutted (see tips)
    2
  • salt
    2 ½ tsp
  • lime juice only
    1
  • mangoes unripe, peeled, stone removed, cut in halves
    250 g
  • shallot
    30 g
  • garlic clove
    15 g
  • red curly chillies cut in halves
    60 g
  • bird's eye chilli (cili padi)
    20 g
  • tomato cut in quarters
    1
  • shrimp paste
    1 tsp
  • chicken stock powder
    ½ tsp
  • sugar
    1 tbsp
  • cooking oil plus extra to brush
    20 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 682 kcal / 2851 kJ
Protides 82 g
Lipides 12 g
Glucides 64 g
Fibre 2 g
Graisses saturées 5 g
Sodium 1673 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...