Appareils et accessoires
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Prép. 30min
Total 10h
16 portions
Ingrédients
Choux pastry
-
water300 g
-
butter cut in pieces160 g
-
salt½ tsp
-
sugar20 g
-
plain flour240 g
-
eggs (approx. 6 medium eggs)350 g
Orange custard
-
sugar140 g
-
orange zest (from approx. 2 oranges)2 tbsp
-
fresh milk1000 g
-
cornflour (starch)100 g
-
eggs4
-
egg yolks4
-
natural vanilla extract2 tsp
Dark chocolate
-
dark chocolate small pieces or callets500 g
Assembly
-
icing sugar50 g
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
163 mg
Protides
11.5 g
Calories
2041.2 kJ /
487.9 kcal
Lipides
28 g
Fibre
4.3 g
Graisses saturées
15.5 g
Glucides
47.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Our Kitchens are a Window to the World
40 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Pas d’évaluation
Blueberry Cake with Cream Cheese Frosting and Lemon Curd
Pas d’évaluation
Browning Beef Strips
Pas d’évaluation
Spiralized tortilla
Pas d’évaluation
Express Pho Soup
1h 5min
Orange Creamsicle Whip
10min
Vegan ube ice cream
24h 10min
Honey Sesame Snaps
2h
Gin and juniper berry marmalade
1h 30min
Tomato relish
2h 10min
Custard
15min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min