Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce

Pas d’évaluation
Prép. 15min
Total 45min
4 portions

Ingrédients

Asparagus
  • cooking oil
    20 g
  • green asparagus cleaned, cut in diagonal pieces (3 cm)
    250 g
  • pine nuts
    30 g
Wild garlic cream sauce and assembly
  • fresh wild garlic leaves (buah kulim), coarsely chopped
    20 g
  • onions cut in halves
    100 g
  • cooking oil
    20 g
  • plain flour
    10 g
  • water
    300 g
  • vegetable stock paste
    1 tsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • spätzle (see tip)
    500 g
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • red capsicums deseeded
    200 g
  • whipping cream
    200 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 324 mg
Protides 21 g
Calories 3451 kJ / 825 kcal
Lipides 36 g
Fibre 7.3 g
Graisses saturées 13 g
Glucides 106 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...