Appareils et accessoires
Pasta alla gricia
Prép. 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
pecorino romano in pieces (2-3 cm)100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
guanciale in thin strips (5-10 mm)150 g
-
salt1 tsp
-
pasta, dried like half sleeves320 g
-
black pepper, ground as desired
Niveau
facile
Infos nut. par 4 portions
Sodium
6307.7 mg
Protides
93.4 g
Calories
9114 kJ /
2178 kcal
Lipides
94.5 g
Fibre
9.2 g
Graisses saturées
34.2 g
Glucides
254.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Road to Rome
12 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Crispy Smashed Potato Salad
1h 30min
Spaghetti alla carbonara
30min
Salmorejo (Spanish Cold Tomato Soup)
10min
Browned Pork Rice
1h
Strawberries and Cream Whip
Pas d’évaluation
Allergen Free Melted Chocolate
10min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
10min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1h
Tomato Basil Pasta
45min
French Toast
Pas d’évaluation
Rainbow Yoghurt and Fruit Layers
20min
ABC Soup
1h 10min