Appareils et accessoires
Salted Egg Yolk Custard Buns
Prép. 30min
Total 25h
25 pieces
Ingrédients
Filling
-
salted egg yolk bake in oven at 150°C for 20 minutes6
-
water plus extra 3 tbsp water90 g
-
sweetened condensed milk70 g
-
sugar90 g
-
gelatine powder2 tsp
-
plain flour90 g
-
milk powder25 g
-
butter melted130 g
Bun
-
milk200 g
-
dried instant yeast½ tsp
-
sugar1 tsp
-
360 g pau flourmedium protein flour360 g
Wrapping
-
water for steaming600 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
320.7 mg
Protides
2.4 g
Calories
555.6 kJ /
132.8 kcal
Lipides
6.1 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
3.6 g
Glucides
17.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
There is always Room at our Table
36 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Sambal Goreng Pengantin
40min
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, TM5)
50min
Sup Daging (Beef Slice Soup)
Pas d’évaluation
One Pot Noodles
30min
Hash Brown Potato Cake
Pas d’évaluation
Sambal Petai Fried Mee
20min
Curry Fish Head
Pas d’évaluation
Paal Appam
9h 30min
Ayam Balado
45min
Sambal Brinjal
40min
Sambal Tumis
1h 10min
Sambal Kangkung
10min