Chinese-style beef stew

4.6 14 évaluations
Prép. 15min
Total 3h 30min
8 portions

Ingrédients

  • extra virgin olive oil
    90 g
  • garlic cloves cut in halves
    6
  • beef chuck steak cut in pieces (5-6 cm)
    1200 g
  • red onions cut into wedges
    500 g
  • fresh chillies cut into pieces (adjust to taste)
    1 - 2
  • dark beer
    200 g
  • Chicken stock paste
    2 tsp
  • Chinese five spice
    1 tsp
  • light soy sauce
    25 g
  • honey
    20 g
  • sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • pickling onions small
    10 - 12
  • carrot cut in pieces (2-3 cm)
    250 g
  • fresh parsley chopped, to serve

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 521.2 mg
Protides 34.5 g
Calories 1564.2 kJ / 373.9 kcal
Lipides 18.6 g
Fibre 3.1 g
Graisses saturées 4.7 g
Glucides 16.9 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...