Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)

Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)

5.0 2 évaluations
Prép. 15min
Total 72h 30min
4 portions

Ingrédients

Fermented Onions
  • red onions halved
    300 g
  • fine sea salt
    10 g
  • water
    500 g
Avocado Tuna Salad
  • cucumber halved lengthways
    1
  • tuna, tinned, in oil or brine, drained
    250 g
  • white wine vinegar
    3 Tbsp
  • olive oil
    3 Tbsp
  • avocado cubed (approx. 2-3 cm)
    1
  • fresh basil leaves
    3 sprigs
  • fresh mint leaves
    3 sprigs
    fresh parsley leaves
  • watercress
    3 Tbsp
  • sunflower seeds
    2 Tbsp
  • fine sea salt to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    ½ tsp

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1534.1 mg
Protides 20.6 g
Calories 1362.4 kJ / 325.6 kcal
Lipides 23.5 g
Fibre 4.8 g
Graisses saturées 3.5 g
Glucides 9.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...