Appareils et accessoires
Garnaalkroketten
Prép. 1h
Total 24h
18 porties
Ingrédients
Garnaalfumet
-
kleine ongepelde garnalen gekookt400 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)2 el
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
tijm, verse2 takjes
-
witte wijn100 g
-
halfvolle melk500 g
-
peper¼ tl
-
fijn zout1 snuifje
Garnaalragout
-
gelatineblaadjes2
-
boter, ongezouten of gezouten70 g
-
bloem90 g
-
nootmuskaat1 snuifje
-
peper¼ tl
-
fijn zout1 snuifje
-
eierdooiers2
Paneren
-
bloem100 g
-
paneermeel of panko100 g
-
eiwitten3
Frituren
-
frituurolie
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
203.8 mg
Protides
6.2 g
Calories
620.1 kJ /
148.2 kcal
Lipides
6.6 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
3.3 g
Glucides
14.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dit is Belgisch!
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50min
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Pas d’évaluation
Pizza-Burrata
1h 40min
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Pas d’évaluation
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Pas d’évaluation
Geraardbergse Mattentaarten
1h
Aardappelpuree met de Peeler
Pas d’évaluation
Macaroni met ham en kaas
1h 20min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min
Béchamelsaus
15min